söndag, februari 07, 2016

Ångesten tar på krafterna!

God kväll! Ikväll blir det inga långa inlägg, jag är nämligen helt slutkörd. Igår hade jag flera panikångestattacker och sov inte ordentligt inatt, så jag är helt färdig. Trots det så lyckades jag ta mig iväg för att träffa Femifantasy idag, men förutom jag så var det bara tre som dök upp. Vi skulle titta på en lokal i Bergshamra, men det får ni läsa mer om på Femifantasys blogg. (OBS: Inlägget är inte skrivet ännu.)



Jag och min bästis har många gånger talat om hur tabubelagt ångest är. Det är sällan i sin ordning att må dåligt i dagens perfektionistiska samhälle. Givetvis börjar kunskaperna öka, men det kunde väl gå snabbare. Hursomhelst så är ångest och psykisk ohälsa någonting som jag ska skriva mer om framöver, men inte ikväll. Flera panikattacker i veckan tar verkligen på ens energi och jag behöver få vila ut ordentligt.



Mycket mer finns inte att skriva den här gången, tråkigt nog. Så snart jag kom hem från stan så diskade jag och slängde sedan soporna, därefter tog jag en dusch för att få hjälp på traven att slappna av. Nu, om ni ursäktar mig, ska jag dricka te och äta någonting innan jag lägger mig. Ha en trevlig kväll. Godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar